Kariera

Systemy

Kwestią priorytetową jest dla nas dbanie o bezpieczeństwo i wysoką jakość produkowanego wyrobu. Umożliwiają nam to systemy jakości, które zostały stworzone na podstawie drobiazgowych analiz procesów produkcyjnych, jak i sposobu zarządzania, a wnioski odniesiono do praktycznych działań wykonywanych w naszych cukrowniach i biurach. Przede wszystkim jednak dostosowaliśmy je do potrzeb i głównych celów naszej organizacji, czyli dostarczania bezpiecznego produktu, który spełni wymagania klientów.

W każdej z naszych cukrowni produkcja odbywa się zgodnie z wytycznymi Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz zasadami higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Przyjęte przez nas standardy zawarte w Codex Alimentarius, zostały wdrożone w oparciu o certyfikowany system HACCP. Ponadto wszystkie nasze zakłady produkcyjne, biuro centrali oraz dział handlowy posiadają certyfikowany System Zarządzania Jakością ISO 9001:2015.

Normy związane z najwyższymi  standardami produkcji i usług osiągamy również dzięki wdrożeniu systemów: IFS i BRC, a także KOSZER oraz EKO, na dystrybucję i magazynowanie cukru ekologicznego.

Utrzymanie wszystkich systemów funkcjonujących w Südzucker Polska S.A. na wysokim poziomie, nierozerwalnie związane jest z maksymalnym zaangażowaniem całego personelu. Codziennie pracujemy nad stałym rozwojem naszej firmy, utrzymywaniem standardów jakościowych dla produkowanego cukru, a przede wszystkim nad ciągłym doskonaleniem firmy, co stanowi jedną z podstawowych zasad systemu zarządzania jakością.

Ta strona używa cookies

Ze względu na ustawienia Twojej przeglądarki oraz celem usprawnienia funkcjonowania witryny www.suedzucker.pl zostały zainstalowane pliki cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki.

Więcej informacji w Polityce Cookies